Okej, jag ska inte vara elak. Gott nytt år era jävlar ;)

Jag kan inte vara såå elak, måste ju säga gott nytt år till er. Så aa, gott nytt år. Vad har ni gjort under lovet btw? Själv har jag bara latat mig hemma, vem fan kan gå ut i den här kylan egentligen? Sverige har ju blivit wb Nordpolen, det är är ju fan -100 grader ute! Isbjörnarna ligger säkert o solar i Nordpolen, det är iaf varmare där än här! Okej, nu ska jag inte klaga på vädret, thihi. De flesta av er tänker nog "Om du inte gillar vädret, vad fan göru i Sverige?". Jag hatar inte Sverige, just so you know. I love Sweden? O.o Nej nu fjäskar jag bara, men jag har ingeting emot Sverige. Jag föredrar bara att typ bo i ett varmare land, och det tänker jag göra! När jag blivit myndig.. hehe. Who knows, jag kansker skaffar en lyxvilla i Gran Canaria? Yeah yeah. Åh fan, vill ha sommar.

Vilka tänker ni fira nyår med? Jag kommer vara med min madre, hon fyller år precis klockan 12! Hur coolt är inte det? & så har jag köpt världens finaste present till henne, jag blev ju fan avundsjuk. Tänker inte tala om vad det är för något.. Gör det sen. När den kommit. Har beställt från internet för jag vågar inte åka till stan. Det är huliganer överallt där. Jävla mellandagsrea. Om jag tar en tröja kommer någon bah "EY YO DEN TÄNKTE JAG TA! *pepprar mig med en AK 47a*" yeah, you get it. Som sagt, jävla mellandagsrea.

De flesta av er läser säkert fjortisbloggarna, eller hur? Fail, säger jag bara. Fail. Inte ens JAG läser deras bloggar längre. Det handlar ju bara om alkohol och hårfärg. Eller något. Jag bryr mig inte. Däremot så läste jag Egoinas blogg för ett par dagar sen och hon tipsade om en blogg som är GRYM! http://cherinomohammed.blogg.se . Så jävla sköna. De här är muslimer och ganska religiösa men samtidigt så kan de lixom skämta om islam, araber och svenskar. & den här Mohammed ser inte ut som en Mohammed. Och hans syrra (Cherin) har världens skönaste attityd. Jag blev lixom helt paff. Det här är fan världens bästa blogg.. efter http://twilightfans.blogg.se och http://terreh.blogg.se, haha.

Oh jävlar, jag har skrivit asmkt! TACKA MIG FÖR FAN! Hahahaha (: Gott nytt år era jävlar. PEACE OUT!



Så tjock var jag i somras! LÄNGE LEVE TJOCKISAR!


Jullov, no way att jag bloggar då.

Japp, det är jullov och ja, jag har haft jullov i en vecka nu men jag har inte orkat blogga x) Kommer nog inte alls att blogga under jullovet för att jag måste verkligen vila. Imorgon kommer jag antagligen att träffa Sebbe innan jag drar till pappa. Nu sitter säkert hälften av er och bah "WTF, SEBBE?!". Hahaha, det är en kompis, take it easy idioter -.- Han ska va tomte idag, oh yeah ;) Fan vad jag kommer mobbas imorgon, mwhahaha.

Aja, hoppas ni får en trevlig jul och ett trevligt lov :o TJINGELING! :)


Grymt rolig låt ;)



Hahaha, älskar när han säger "Lalalalala" :)


Back to school.



Ursäkta, men jag var bara tvungen. Videon passade så bra till min rubrik, hahaha. Idag så kom jag till skolan och alla blev typ chockerade. Jag blev lite förvånad för jag skolkar inte ens så ofta, jag skippar bara onödiga lektioner, som t.ex lästimmarna, man sitter ju bara där och läser en rutten bok om andra världskriget i en halvtimma innan nästa lektion börjar. Jag kan ju lika gärna sova en halvtimme istället, right? Aja, jag har ändå världens bästa klass. Thihi.

Jag har inte bloggat under helgen och vissa av er undrar säkert varför. Well, jag har helt enkelt inte orkat. Man kan ju inte tillbringa hela sin helg framför datorn, eller hur? Hahaha. Jag har vart med Serena och så har jag vart med familjen. Eller med systrarna, igår hade vi en "systerdag". De shoppade och jag såg på, lulz. Sen åt vi sushi på mongo resturangen och gissa vem som var där? MIN REKTOR! Och inte fan var hon trevlig, hon kolla snett på mig. Kulkul. När jag kom hem så var Serena här och hon sov över hos mig, vi sov i vardagsrummet, hehehe. Sofforna vi har i vardagsrummet är skönare än min säng. Nej, det betyder inte att min säng inte är skön. Sofforna är bara skönare :)

Just nu är jag inne på min lillasysters dator, fattar mig inte på den riktigt. Det är typ nya Windows Vista eller något. Men jag vänjer mig nog. Är bara lite avundsjuk för min dator är rutten och hennes är fresh&new. Äh, jag kommer ändå få en ny dator. & då jävlar kommer jag bomba med ego pics, det gillar ni va? En massa bilder på Sina the almighty. Tjejerna bah WHOOOOT och killarna bah OH YEEEAH! Nej jag skoja, herregud. Mitt självförtroende ligger på noll men jag bjuder ändå på pics för eran skull. Mwihihihi.

Nu ska jag göra varm choklad och äta pepparkakor! Imorgon kommer vi ha mysdag i skolan, kommer ha på mig pyjamas och gosa med min Miranda nalle, HELL YEAAAH I'M COOL! Jag har blivit fett glad och positiv nu, tack vare en person, mwhahaha! Vem kan det vara? ;) Thihi. Nu väntar pepparkakorna på mig! C' yaa darlings :)


I'm still sick

'sup people? Har ni haft kul under tiden jag vart borta? Själv har jag bara vart hemma och winat som en liten unge för att jag alltid får panik när jag är sjuk, tror jag kommer dö då och jag är bara förkyld, haha. Drama Queen? Yes I am. Bara när jag är sjuk. Förut brukade jag till och med säga mina "sista ord" till min familj. Fast då var jag liten, thihi. Jag blir inte sjuk ofta, kanske 3-4 gånger om året, men när jag väl blir sjuk så blir jag verkligen SJUUUK. 

Jag hoppas jag blir frisk till helgen, för jag vill uuuuuuuut! Det blir ingen Lucia för mig imorgon, that's sad. Or not. Jag vet inte. Gaaahh, skitsamma.

Juste, gissa vad jag kommer göra? Jag kommer slipa mina huggisar :) så det kommer bli riktiga vampyrtänder, mwhahahaha. Aja, jag måste dra nu, mitt liv kallar på mig.



Så vill jag att mina tänder blir...


Sooorry..

Men jag kan tyvärr inte blogga. Känner mig sjuk.. tänk om jag fått svininfluensa? Hahaha. Skitsamma, jag kommer missa Lucian imorgon (vi tränar inför fredag), kul va? Jag är paket och jag ska dansa framför God knows how many people. He he, det kommer gå bra.. hoppas jag. Aja, nu måste jag bli frisk, godnatt! =) Bloggar när jag kan, wina inte.


GISSA VEM JAG TRÄFFAT?!

OH YEAH! BÄSTA DAGEN EVER! Jag och syrran åkte till Stockholmsmässan och gissa vem vi träffa?... *trumvirvel*
EDI GATHEGI! För er som inte vet det, han som spelar Laurent i Twilight ;)

Något som chockerade var att det inte var så många som ville ha hans autograf.. Det var ju mer killar än tjejer och killarna ville säkert bara träffa Star Wars skådespelarna. Äh, det är väl bara bättre? Vi snackade ju med honom lite också :) And guess what? Han gav mig och syrran en kram och en puss! Jag kunde inte gå normalt efter det. Tänk er, det är här Edi Gathegi, han spelar Laurent i Twilight. Han har inte en huvudroll och jag blev mållös när jag såg honom. TÄNK ER NÄR ROBERT PATTINSON KOMMER PÅ BESÖK DÅ? JAG KOMMER HAMNA I KOMA!

Aja, nu ska jag sätta upp autografen (han skrev sin autograf på en bild) och sätta upp affischen jag köpte på Robert Pattinson :) den är skitsnygg, och jag fick den sista! thihi (a)

HA SÅ KUUUL! :)



JAG TRÄFFADE EDI GATHEGI! WOOOHOOOO!


Natt för er, eftermiddag för mig.

Chacha! Jag vet att jag skriver lite sent, klockan är typ 1 något men bättre sent än aldrig, eller hur? Jag har varit med Latifa och Brian hela kvällen, det var nice. Först var vi hemma och snackade om ingeting, sen så ville jag ha energy drink, så vi tog bilen till statoil. Klockan var typ 11 på kvällen då x) Bortskämd, eller hur? Får allt jag vill när jag vill. Nej jag skoja, men vi hade kul iallafall. Vi åkte hem igen sen, och jag njöt av min energy drink (Burn, för er som undrar). Vi skulle egentligen kolla på film, men vi babblade så jäkla mkt så det blev aldrig av. Haha. Mamma ville sen att vi skulle handla något åt henne och då var vi tvungna att åka igen. Fast allt var stängt. Onödig åktur.

Aja, nu sover alla och jag kan inte sova. Jag vaknade ju trots allt klockan 3, så det är natt för er men eftermiddag för mig x) Nu ska jag nörda mig och läsa. Gooodnatt! =)


Jag har sovit för länge.

Gissa när jag vakna? Tre. Aa, exakt. Klockan tre. Är jag galen? Japp, det är jag. När jag vaknade så var det mörkt ute och då trodde jag att det fortfarande var natt, lyckat va?

Är jag den enda som inte vet jag vill bli när jag blir äldre? För jag har verkligen ingen aning. Jag tycker inte att något är speciellt intressant. Det är ganska jobbigt, för alla i min klass vet vad de vill bli, de vet vilken linje de ska ta. Själv står jag bara där som ett jävla frågetecken och bah "Vaaaaa..?"

Mina föräldrar vill att jag ska bli journalist eller något liknande. Alltså att jag ska börja skriva. Jag har skrivit ner en massa historier på min dator men jag vet inte vad jag ska göra av de .__. Jag kan inte påstå att de är bra, men jag har iaf bra idéer när jag börjar på historier. Sen orkar jag aldrig skriva klart de. Möhöhöh..

Snart ska jag ut med en kompis, måste få lite frisk luft. Har inte vart ute på God knows how long. Skulle egentligen ut med en annan person men det blev aldrig av för jag sov för länge och nu kan han inte gå ut längre, wä. Om du läser det här såååå .. förlåt :/ Jag är som Snövit på helgerna, jag sover i 100 år (a)

Aja, dags att fixa sig :) Jag ser fortfarande nyvaken ut, måste fräscha upp mig lite (a) Trevlig kväll! & ni som vill träffas nu (många har frågat), messa mig innan. Jag kanske kan komma och möta er :)


Schyssta låtar


Craig David - Insomnia


Caesars - Jerk It Out (Original)


Taio Cruz - Break Your Heart


LaRon - Waiting For You


+44 - 155 (Rock låt)


One Republic - All The Right Moves


One Republic - Secrets


Qwote - Fallin' 4 U

De här låtarna knarkar jag just nu, enjoy them. Måste nog gå och lägga mig snart..
Good night, sleep tight, I wish you lovely dreams with all my might.


Från ett ämne till ett annat.

Hahahaha, visst är alla killar likadana? Eller iaf de killar jag träffar/känner. Ena sekunden kan de vara skitsnälla och så och nästa så bah "Hejdå". Inte för att jag bryr mig speciellt mycket men när jag tänkte på det så började jag tänka på tjejer som faktiskt blir sårade av sånt här. Jag förstod inte det förut men nu gör jag det. Jag skryter inte nu, men jag har lätt att komma över personer. Säger folk "Jag vill inte prata med dig längre" och förväntar sig att jag ska hunda efter de så kan de ju fetglömma det. Jag ber inte om ursäkt till vem som helst, bara till de jag tycker förtjänar det. Man måste ju ändå be om förlåtelse för de riktigt grova felen man gjort, eller hur?

Men nu så har jag spanat in en massa bloggar (ännu en gång, brist på liv?) och vissa har inte förändrats ett dugg! De sitter typ hemma och bölar över killar som lämnat de för flera månader sen. Det är rätt sorgligt. Men vad vet jag? Kanske det är tjejerna som vart fittiga och sen fått sota för det? Eller så kanske jag har rätt, kanske det är killarna som sett det hela som en lek?

Aja, jag har iaf börjat tänka på det. Kärlek är fett schitzofren. Ena sekunden är den underbar och nästa.. POFF. Går det att beskriva med ord? Jag har ingen aning. Mitt ordförråd (stavning?) är värdelös. Så jag kan inte direkt säga något smart, men jag försöker iaf :)

Det jag tror är att man måste ha balans. Det krävs tålamod och förlåtande också. Har man tålamod och är förlåtande så kommer allt gå bra.



Världens segaste dag.

Alltså, idag var det min domedag. Jag har rester jag måste jobba på och jag fick inte reda på det förns idag, för min mentor är aldrig i skolan och enda gångerna hon pratar med mig är när hon skäller ut mig. Iaf, jag har pluggat som fan på NOn men jag kommer inte någon vart. Jävla biologi. Spanska lärare är SKITA SUR på mig för att jag skippade lektionen igår. Han ger mig världens mördarblickar .. uuhh. *ryser*

Idag hade jag engelska redovisning och det gick sådär.. jag blev nog lika röd som en kokt kräfta. Har aldrig kommit över det där med "scenskräck" eller vad man nu kallar det. Efter engelskan så stack jag hem så fort jag kunde och började plugga.. tummen ner. Har också matteläxa till imorgon, lyckat.. Fast den kan jag göra på en rast.

Den här dagen har gått i slowmotion. Jag har bråkat med ett antal personer bara för att. Japp, jag har ingen anledning, jag blev bara sur och jag hatar när folk spammar mig när jag pluggar. Stängde av mobilen, för det ringde så jävla mycket. Jag hatar att prata i telefon. Hatar hatar hatar hatar hatar. Hatar.

Gissa vem som åkte till Tyskland idag UTAN mig? SERENA! She left me here all alone. Jag ska inte deppa nu, måste plugga :o Ha en trevlig.. kväll.



awesome face is killin' the world :o


Sina är tillbaka D:

Jag är ledsen för att jag hade en sån lång paus, men jag vet inte vad som hänt med mig. Fast allt är över nu, hoppas jag. Men glöm bort inlägget längst ner, jag kommer inte bara skriva positiva inlägg. Jag skriver vad jag vill. Det är min blogg och gillar ni inte det ni ser så finns det andra bloggar ni kan besöka :) This is my diary. Här skriver jag ner mina känslor och hur min dag varit, vad jag tycker om saker och sånt. Här är det mina åsikter som räknas. Nu ska jag berätta lite om min dag.. :)

Först hade vi lästimme och jag läste en skit tråkig bok som handlar om andra världskriget. Den ska vara utläst nästa vecka och jag är typ på sidan 100, applåder till mig. Sen hade jag SO och NO. Vi ska ha NO prov på Fredag om Kroppen och jag har inte ens börjat plugga :) Jag har inte heller hängt med på lektionerna för att träskallarna (killarna med andra ord) i min klass kan inte stänga käften och då blir jag okoncentrerad. Sen börjar jag själv prata, thihi. Efter det hade vi matte, sen lunch. Jag skippade spanskan för jag hade ont i huvet och så hade jag kul med Frida så jag ville inte till spanskan (a) och nu mina damer och herrar, ska jag berätta om dagens första pinsamma/roliga sak som hände mig :)

Freija är en väldigt udda men rolig person, and guess what she did? Precis när spanskaläraren skulle komma för att skälla ut mig så hoppade hon på mig och började skrika/stöna så att hela skolan hörde. Jaa, ni kan väl gissa vad de trodde vi gjorde. Spanskaläraren blev PAFF och gick därifrån. Men jag tackar Freija, hon räddade faktiskt mig från att bli utskälld av min läskige spanskalärare som alltid hotar med att slå mig med sitt basebollträ (CRAAZY?!).

Nu när jag ändå är inne i det här med "pinsamma" händelser så kan jag lika gärna berätta vad som hände efter skolan. Jag gick genom skogen och lyssnade på musik. Sen ser jag något stort och svart framför mig, bredvid stigen. Jag trodde det var en björn så jag skrek och sprang så fort jag kunde. Sen kollar jag tillbaka och ser en förvirrad gammal man som hade mossa i handen. Han plockade tydligen växter. Pinsamt? D: Yeees!

Nu ska jag fixa te och äta Marabou Vinter :) Haaaa en trevlig eftermiddag!


RSS 2.0