OFF för tillfället..

Jag har skolkat hela veckan. Trodde jag skulle vila. Verkligheten gav mig en spark i magen, kunde inte andas normalt på ett tag. Fick en överdos av livet, hur fan ska man kunna beskriva sånt här?! Jag sitter här och försöker komma på ord som låter vettigt men failar totalt. Jag är sur hela tiden, helt utan anledning. Jag är dryg mot mina kompisar och de fattar inte ett skit. Folk frågar mig hela tiden.. "Sina, hur är det?" Hur fan ska jag kunna svara på frågan om jag inte vet svaret själv? Varför är jag sur hela tiden? Varför är jag dryg mot alla? Varför, varför, varför?! Allt går i slowmotion men ändå hänger jag inte med.


Jag behöver vila och bloggen är en börda just nu. Jag hade ju lovat er tidigare att skriva fler positiva inlägg och jag har inte hållt mitt löfte. Jag bloggar när jag lugnat ner mig lite. Under tiden kommer bloggen vara helt öde eller så får någon kompis blogga. En låt jag knarkat som fan de här senaste veckorna är ju självklart Grey. Lyssna på texten, beautiful.



NEW MOON VAR BÄST!

O m g! Twilight suger bajhåla jämfört med New Moon! Vi kom in utan problem (vakten såg fett sträng ut men det var han inte :o han var en trevlig gubbe) och alla var fett taggade på filmerna utom jag för jag satt i kanten. Så jag surade som fan under hela Twilight (vi fick se två filmer för er segisar som inte vet det). Men sen så fick jag byta plats när det var dags för New Moon. And I can promise you that this movie was THIII BEST MOVIE! Men en sak var konstigt. ALLA I BIOSALEN GRÄT UTOM JAG! WTF?! Serenas ögon var inte torra en enda sekund under hela filmen, Louisa började böla i början och resten gjorde samma sak. Jag satt där och bah "DUDES, SLUTA GRÅÅÅÅTA O__O" Men det var rätt sorgligt... Det är nog bara jag som är känslokall, haha.

Aja, sömnen kallar på mig, C' yaaaa tomorrow (a) Godnatt (Godmorgon?)!



ÄLSKA! FUCK TWILIGHT FILMEN, DEN HÄR VA BÄST!


Fan vad gött då.

Dagen efter det förra inlägget så pajades min dator, FYFAN SÄGER JAG BARA! Just nu är jag inne på en trög och halvdöd data, så jag kommer inte kunna "uppdatera" så ofta. Mamma har ändå köpt 2 nya datorer och de kommer idag så jag uppdaterar väl på kvällen.. vet inte ens vad jag snackar om. Skitsamma, måste förbereda mig, ska ut om 10 minuter och jag sitter här i pyjamas, funny -.-

C' ya!


Starting over again.

Nej, jag tänker inte ha bloggpaus, ångrade mig direkt. Istället så bestämde jag mig för att börja om på nytt. Jag har ju sagt i flera veckor att jag förändrats och om jag förändrats så borde min blogg också göra det! Jag ska försöka skriva positiva inlägg, för det är väl det som gör en blogg bra? Nej, jag är inte ute efter många besökare men jag vill att de besökare som läser min blogg ska tycka den är bra och inte "sorglig" som en viss anonym (feg?) nämnde. Tack för att du kommenterade, vem du nu är. Jag hatar när folk ljuger och säger att min blogg är bra när den i själva verket är idiotisk. Så ditt erkännande fick mig att tänka lite. & som försvar till det där med "skönhet". Det där var bara riktat till de som använder sin skönhet till att utnyttja folk. Mitt utseende är inte min bästa sida, jag vet det och jag accepterar det. Men bara för det så betyder det inte att jag är avundsjuk? Folk har verkligen börjat använda ordet AVUNDSJUK till fel saker. Aja, let's leave it behind =) 

Nuuuuu så måste jag bara säga en sak till er läsare. ALLA ANONYMA KOMMENTARER KOMMER JAG INTE ACCEPTERA! Vågar man inte berätta vem man är så kan man lika gärna hålla tyst. Hahaha. & låtsas inte vara någon annan, det är bara så jeffla fegt. That's it from now on! :)

Förbättringar. Jag ska uppdatera minst 2-3 gånger varje dag. Jag ska ha mer bilder och inte så mycket text. Jag ska skriva om intressanta saker och inte bara om vad jag gör i skolan. Tror ni jag lyckas? Wish me good luck!




Haha, min första photoshopade Robert Pattinson bild. =)


RSS 2.0